Espurlent

[aspurlen-t]
adj.
llampant, brillant

Varietat: Macabeu
Vinya: Vinyes de Sant Romà d’Abella
700 metres d’alçada
Producció: 1.200 ampolles

Elaboració:
Verema manual en petites caixes. Fermentació a temperatura controlada en dipòsit d’acer inoxidable. Criança sobre les seves mares durant 3 mesos.

Espurlent

Nota de tast

Vi de color groc molt pàl·lid, net i brillant. Aromes de fruita blanca i lleugers tocs florals. Volum i untuositat en boca per la criança amb les mares. Pas fresc; bona acidesa gràcies al contrast tèrmic entre el dia i la nit durant l’època de maduració.

Estem arreglant uns problemes de codi PHP
En breu estarà solventat
Disculpeu les molèsties
Podeu continuar navegant per la web tranquilament.
Estamos arreglando unos problemas de código PHP
En breve estará resuelto
Disculpa las molestias